Hol tudnék Budapesten madárpókot venni?
Szimpla állatkereskedésben? Az a helyzet, hogy nem igazán jártam még ilyen helyeken, mert nem volt háziállatom, de a madárpókok mindig tetszettek és szeretnék beszerezni egyet.
Köszi előre is a válaszokat.
Az előző válaszolónak nyilván fogalma sincs a madárpókokról...
Valóban jobb, ha tenyésztőtől veszed, mintha kereskedésben vennéd, mert lényegesen olcsóbb, és a szakértelem is nagyobb, de az állatok valószínűleg nincsenek kézhez szoktatva, mert a felelősségteljes póktartók a legritkább esetben tesznek ilyet.
A legjobban tennéd, ha június 2-án, vagy 3-án kilátogatnál a TerraPlaza Gigantea nevű börzére/expo-ra.
Ott a legtöbb hobbiban elérhető faj megtalálható a legalacsonyabb árakon, több száz árus, és nyagyszerű élmény.
Online hirdetéseket itt találsz: [link]
Úristen ember bújjál el!
Ha méregteleníted akkor hogy ölné meg a zsákmányát?! A csáprágóiból jön a méreganyag.
Meg egyébként is hogy méregteleníted? Kihúzod a csáprágóit vadbarom?!
Első: Méregteleníteni? Jól vagy? Ez olyan, mintha kitépkedném a fogaidat, és eléd raknék egy tál oldalast, "nesze, zabálj" mondattal... -.-" Hogy ölné meg a táplálékát méreg nélkül? Nálad se lennék madárpók, az biztos.
Kérdező: Tenyésztőtől vegyél, ők pontosan meg tudják mondani az adott fajta jellemzőit, nagyobb a szakértelmük, megbízhatóak. Én is ajánlom a TerraPlaza Gigantea börzét, én is ott leszek... :D Persze csak vevőként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!