Melyik az az állat amelynek őshazája és tápláléka is "ugyanaz"?
Figyelt kérdés
Ez egy feladatsorban egyik kérdés és légyszi ne linket hanem az állat nevét, őshazát stb. Irjátok le kösz!
(egyébként fogalmam sincs mi lehet...)
2012. máj. 6. 11:13
11/18 anonim válasza:
előző vagyok: mosómedve
származás: amerika
élelem: amerikából származik
12/18 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a kérdés természet versenyen, sok sikert hozzá, ha ugyanazon a versenyen vagyunk és ha bejutsz lehet hogy találkozni fogunk! XD utolsó v'ok
13/18 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok hanem tesóm és ők benne vannak az első tízbe ;)neked is sok sikert
am a mosómedvés nagyon gáz.... -.-
2012. máj. 11. 17:46
14/18 anonim válasza:
feladatsor?? nem inkább ugynevezik h süni?
15/18 anonim válasza:
mi is benne vagyunk nem tom hányadikak :( de sok sikert nekik
16/18 anonim válasza:
Az Amur folyónál élő hódra tippelek, amyelyik a folyóban élő amur nevű halat eszi. Most ez vagy jó vagy nem.
17/18 anonim válasza:
Vagy esetleg a Ciprus szigetén élő ciprusfákat dézsmáló moly, levéltetű vagy valamilyen egyéb rovar lehet még.
18/18 anonim válasza:
16-os vagyok ismét. Helyesbítenem kell: nem hód, hanem amuri vidra (ha van ilyen), mert ez a halevő állat, a hód vízi rágcsáló. Ott kevertem össze őket, hogy mindkettő vízben, víz mentén él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!