Van valakinek már tapasztalata a zoofast.hu-val?
Én 2 hete rendeltem tőlük 2 zsák eukanoba kölyök kutyatápot. Szenzációs árban kaptam meg! :)
Kb 3 nap alatt megkaptam, nagyon elégedett voltam GLS futárszolgálat hozta ki,én máskor is fogok tőlük rendelni, mert nagyon pozitív volt a tapasztalatom.
köszönöm!
és annyit még had kérdezzek, hogy utánvétellel kérted a csomagot? mert én így szeretném, és az megnyugtató, ha ilyen rövid idő alatt szállítanak
Nekem minden állatkámnak jól jönne, van kutya, macska, hörcsögök és így rengeteget lehetne spórolni...főleg a kutyáimnak a tápján, több ezer forinttal olcsóbb, mint más helyeken
Februárban rendeltem tőlük 3 zsák tápot, 3-4 nap alatt kihozzták.
Viszont sok helyen olvastam, hogy van aki heteket várt az árura, vagy nem azt kapta amit rendelt, így szerintem mindenképp utánvétellel rendelj.
Mivel nagyon jók az áraik és nekem a kiszállítással sem volt problémám legközelebb is tőlük fogok rendelni.
Szia! Mikkor rendeltem tőlük, kb 3 hetet vártam a csomagra, nem volt ez nem volt az és nem is írtak nekem, hogy bocsi éppen elfogyott válasszak mást. mindenképpen az adott összegen felül akartam rendelni mert a postaköltséget inkább elköltöttem kutyám dolgaira mint postaköltségre.
Nem hagytam őket békén, írtam nekik nem egy emailt, és addig jutottunk a végén, hogy nem lett meg a 8900 ft-s min. ár, hogy ne legyen postaköltség, de átvállalták a költséget plusz még 5% egyszeri kedvezményt is kaptam.
Tehát igaz nem volt annyira halálosan fontosak a cuccok, de azért mégis többet vártam mint kellett volna, és természetesen csakis utánvéttel kértem.
A játékok nagyon jól bírják a strapát, kölyök kutyámnak vásároltam rágós dolgokat, és még meg van egy két dolog a cuccokból.
Csak a késéssel volt a gond, nagyon kedvesen válaszoltak sűrű elnézéseket kérve a késésért.
Én ajánlom őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!