Miért ugrik össze a kecske teje felforralás után?
Figyelt kérdés
A kecske 2 hete szült mivel sok a teje a maradékot felforraljuk de utána hirtelen besűrűsödik mint a túró.
Mi lehet az oka?
2012. ápr. 24. 18:13
1/2 anonim válasza:
koszos az edény, vagy már savanyú a tej. Csinálj belőle túrót vagy sajtot
2/2 anonim válasza:
vagy megsavanyodott közben a tej, vagy valamilyen tőgygyulladása lehet a kecskének. normális esetben a friss tej felforralva ugyanolyan állagú marad.
ha teljesen frissen is összeugrik, akkor javaslom hívjatok fel egy állatorvost, mert valami baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!