35 kérdése:
Egy olyan madárpók fajtát keresek ami szelídnek mondható és könnyen tartható?
Figyelt kérdés
ha van több faj akkor többet is mondhatok ?2012. ápr. 10. 11:27
2/9 A kérdező kommentje:
ok kösz
2012. ápr. 10. 11:46
3/9 anonim válasza:
Háát végülis nem ajánlott egyik fogdosása sem úgyhogy teljesen mindegy lenne a szelídsége. :D Amúgy grammastola rosea szelíd olcsó és könnyen tartható csak nagyon lassan nő.
4/9 Platypus válasza:
A Brachypelma fajok is alkalmasak első madárpóknak.
5/9 anonim válasza:
Avicularia fajok is szuperszelidek:)
6/9 anonim válasza:
Azt az oldalt, amit az első hozzászóló linkelt, felejtsd el! Ha pókokkal kapcsolatos kérdésed van, ide regisztrálj: [link]
Egyébként, valóban. A Brachypelma fajokat mondják legideálisabbnak, valamint a Grammostola fajokat.
Az avicularia fajokkal nekem nem túl jók a tapasztalataim, vannak nagyon gyors, agresszív pókok is köztük.
7/9 anonim válasza:
hát akkor pokfüggö bocsi. nekem mindkét avicularia tapasztalatom a legjobb volt:)
8/9 A kérdező kommentje:
kösz de nekem már van egy acanthoscurria geniculata madárpókom és nagyon jól érzi magát nálam így úgy gondoltam veszek még egyet
2012. ápr. 12. 11:36
9/9 A kérdező kommentje:
de még nem tom milyet
2012. ápr. 12. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!