5-6 hónapos kutyánál lehet fogváltás?
vérzett a szája és észre vettem egy fogat az ágyon.
Ez már a váltás?
Igen, de valószínű, hogy már hamarabb elkezdődött, csak eddig nem találtál fogakat, mert lenyelte :)
Rongyozzatok sokat, hogy könnyebben kijöjjenek a tejfogak!
köszi szépen!!!Akkor megnyugodtam,azt hittem valami baj van.
Igazából 2 hete van itt a kutyus,de akkor biztos volt már neki ilyen korábban is:)
Szívesen :)
Majd azért nézd át a száját. Nálunk az egyik szemfog alig akart kiesni, már eléggé kint volt a csontfoga is, a tejfog meg ott figyelt mögötte. Marhalábszár csontot főztem neki, az segített kihozni!
köszi!:)
nézegettem a száját,de az a baj,hogy mindig elkapja a fejét,és alig engedi persze.De gondolom ez normális reakció.
Ilyenkor biztos azt gondolja,na ez meg mit akar tőlem?:)
szia !
Szerinted,ha vérezget a foga akkor ne adjak neki rágni valót?
MErt így is annyira rág és véres is már a rágócsontja.Vagy nyugodtan rághat ilyenkor is?Inkább vegyem el tőle?
Rágjon csak. Segít hamarabb leváltani a fogakat.Amúgy nem tudod a pontos életkorát? Mert 6 hónaposan már lecsengőben a fogváltás
A száját pedig tanítsd meg, hogy meg tudd nézni. Mit csinálsz, ha pl beszorulna valami a fogai közé és nem tudsz hozzáférni, mert nem engedi?
köszi,akkor hagyom had rágjon.
hát pontosan nem lehet tudni,kb most lesz 6 hónapos nem sokára.Lehet,hogy ezek már az utolsó fogak akkor,bár nem tudom.
Hogy lehet megkülönböztetni,hogy melyek a tejfogak és melyek a valódi fogaik?Gondolom a tejfogak kisebbek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!