Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő amíg kiderül,...

Mennyi idő amíg kiderül, nincs-e komolyabb baja?

Figyelt kérdés
A cicám nekiszaladt a porszívócsőnek. Nagyon megütötte a fejét,azután elbújt,alig találtam meg. Kicsit bágyadt,de más baja nincs,de én akkor is nagyon aggódom érte,nehogy valami komoly baja legyen. Mennyi idő múlva nyugodhatok meg,hogy nem lett nagy baja?
2012. márc. 27. 16:05
 1/4 anonim válasza:
Szegényke, szerintem vidd el orvoshoz, és pihentesd!
2012. márc. 27. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Figyeld, nem tűnik-e úgy, hogy szédül, nem vérzik-e az orra, illetve ha hányna rögtön vidd orvoshoz (agyrázkódás gyanújával). Amúgy valószínűleg nem lesz probléma, pár nap alatt helyrejön.
2012. márc. 27. 16:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már játszik,ez kicsit megnyugtat :) Gondolom rosszul esett neki hogy megütötte magát,ezért bújt el. Mivel élénkebb,így nem rohanok vele az orvoshoz,de figyelem a tüneteket.
2012. márc. 27. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha játszik, valószínűleg nincs kettős látása sem és nem szédül. Persze szédülés, hányás még kialakulhat az elkövetkezendő órákban, de szerintem elég ha figyeled, valószínűleg rendbe jön pár nap alatt.
2012. márc. 27. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!