2/11 A kérdező kommentje:
Bármi ami eszedbejut róla.:)
2012. márc. 24. 11:18
3/11 anonim válasza:
nem tetszik a szakálla.
Mi a kérdés?
4/11 A kérdező kommentje:
Najó.A munkásságáról mi a vélemény.
2012. márc. 24. 11:48
5/11 anonim válasza:
Figyelj ennek akérdésnek semmi értelme.Konrad Lorenz munkássága közel 70 év publikációi, kb 8 nagy témakörben. Ugye nem gondolod, hogy erről ezek között a keretek közt érdemben lehet beszélni?
6/11 A kérdező kommentje:
Figyelj,nem véletlenül így tettem fel a kérdést.Nem kisregényt szeretnék olvasni az élete minden mozzanatáról,ezt megtehetem ha beírom a googlebe a nevét.Hanem az érdekelt volna,hogy mi az ami felkeltette vele kapcsolatban az érdeklődésed a munkásságával kapcsolatban,mit gondolsz róla,egy-két valamit kiragadni,ami érdekel vele kapcsolatban,a szakállán túlmenően.Pár mondat elég lett volna.Ennyi.
2012. márc. 24. 12:11
7/11 anonim válasza:
Akkor miért nem írtad be a google-be, hogy Konrad Lorenz? A legfelső találatok között, sőt a keresés kiegészítők között ott lett volna, hogy az emberek általában miért keresik, mi az, ami a legjobban foglalkoztatja őket.
8/11 A kérdező kommentje:
Bocs,hogy fel mertem tenni egy kérdést egy olyan oldalon,ahol kérdéseket lehet feltenni..:)
2012. márc. 24. 12:40
9/11 anonim válasza:
Ennyit te is megtehettél volna, nem értem, hogy az ilyen kérdezők miért nem használják a Google-t.
10/11 A kérdező kommentje:
Engem NEM az életrajza érdekelt!Hanem hogy mások mit gondolnak róla,mi az ami felkeltette az érdeklődésüket vele kapcsolatban,de ezt már leírtam!Vagy mit gondolnak egy könyvéről,akármit nem az ÉLETRAJZÁT!Komolyan,az elején valószínűleg nagyon rosszul fogalmaztam meg,de később leírtam,hogy mit szeretnék tudni.Tényleg nem lehet érteni??
2012. ápr. 15. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!