Mutatnál egy képet az állataidról?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 19:15
21/28 A kérdező kommentje:
fas_zfej vagy bmegg!!
2009. jún. 12. 20:52
22/28 anonim válasza:
24/28 A kérdező kommentje:
mondom fas z fej vagy baz dmeg
2009. jún. 13. 08:05
25/28 anonim válasza:
a kérdező amúgy szerintem is egy lúzer
26/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lúzer.Az a lúzer,aki a politikai érzéseit itt vezeti le,vagy aki olyan bnkó,hogy irj hogy nem vagy nem akarok.Aki akar csak az írjon,nem muszáj senkinek sem.Akkkor miért írnak ide,ha nem akarnak mutatni??
2009. jún. 13. 12:21
27/28 anonim válasza:
Ez tényleg tök idegesítő, amit műveltek. Feltesznek itt egy tök normális kérdést, aminek köze nincs a politikához, akkor minek kell a Gyurcsányt mutogatni meg egymást anyázni? A nem mutogatásról nem is beszélve... Unatkozó majmok.
Én nagyon szívesen megmutatom a cicáimat: IWIW - Bársonytalpú Szépségek néven lehet őket megnézni.
28/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!