Szerintetek melyik a legjobb állat lakásba?
cica!!!
nagyon aranyosak és elvannak egyedül.. olyan sokat alszanak nappal
:)
szíriai aranyhörcsög!
A legcukibb, a legselymesebb bundácskájú és nagyon hamar szelíd lesz. Én őket szeretem babusgatni és játszani velük!
Macska:) Nagyon jól elvan. Bírja az egyedül létet is. Legtöbbször alszik, eszik vagy játszik:D.
Tengerimalac: Ha veszel akkor kettőt vegyél mert kell nekik társ. Nagyon aranyosak, lehet őket simogatni stb. Én nyáron kiszoktam tenni őket legelni.(Persze a ketrec tetejük alá).
Patkány: Nagyon okosak. Lehet őket tanítgatni, simogatni. Csak az a baj hogy kevés ideig élnek.:(
Gratula :) Foglalkozz vele sokat (eleinte csak mértékkel, nehogy elriaszd magadtól), mert ha magányos, nagyon szomorú lesz! És mindig legyen előtte egy kevés friss széna, kell a fogai koptatásához és az emésztéséhez. Friss zöldet csak fokozatosan adj neki, minden nap egy nagyon kevéskét, éppen csak kóstolóba, lassan növelve az adagot, mert különben felfújódhat és hasmenése is lehet. Nagyon szeretik a füvet, tyúkhúrt, pitypangot, vékony fűzfagallyat levelestől, de vannak mérgező növények is, nézz utána, mik ezek, nehogy baj legyen!
Ja, és uborkából legjobb házi termesztésűt adni, mert nagyon sok méreg lehet a boltiban a permetezőszerektől, műtrágyától, ami az ő pici szervezetét rettenetesen megterheli.
Mutatsz róla majd képet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!