Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ékszerteknős infók?

Ékszerteknős infók?

Figyelt kérdés
Azt szeretnék névnapomra,de csak kicsit.Nehéz egy ékszerteknőst gondozni?Hogyan kell foglalkozni vele?Az igaz hogy akár 40-60 centire is megnőhet?Vagy az csak egy fajta?És ha igen akkor az melyik,mert olyat nem akarok.:)
2012. márc. 5. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Minimális, (gazdi szintű) szakértelem nélkül ne vegyél magadhoz teknősöket, mert ők isszák meg a levét.

Ha nagyon szeretnél mégis, akkor előtte tájékozódj az internetről, rengeteg hasznos oldal van, csak be kellene írni, hogy ékszerteknős gondozása. Nem értem,hogy miért kell olyan kérdéseket feltenni, amiket egy kattintással meg lehet találni az interneten. Grrr!

2012. márc. 5. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én sem részletezném a gondozást, tényleg tömve van vele az internet.

Viszont az ékszerteknős nagyra nől, ha kis termetűt akarsz végy inkább pézsmateknőst.

2012. márc. 5. 22:58
 3/4 ékszerteknős válasza:
Én tegnap kaptam egy ékszerteknőst. 22év alatt két tenyérnyire fog megnőni. Ha kicsit szeretnél vegyél pézsmateknőst.
2013. febr. 16. 09:42
 4/4 anonim válasza:
A pézsmateknős nem nő, olyan hatalmasra, de nem is társasági lény, mint az ékszerteknős. Nekem mind a két fajtából van egy pár.
2013. márc. 3. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!