Hol tudnék bejelentést tenni? Tudnátok linket küldeni?
Figyelt kérdés
Van egy állatkereskedés a településemen, amiben iszonyatos körülmények között vannak az állatok. A halak vize fekete, a hullámos papagájok iszonyatosan kicsi ketrecben vannak. Egy ketrecben van kb 6-10 madár. Soknak hely sem jut, a földön lépkednek a saját ürülékükben. Sok madár beteg. Azt már nem nehéz kitalálni, hogy az a ketrec tiszta állapotban max új korában volt. A hörcsögök döglött társukat zabálják. És még sorolhatnám. Segítsetek légyszi, kihez forduljak? Kinek írhatnék?2012. márc. 3. 12:24
1/2 anonim válasza:
szerintem valamilyen állatvédő társaság... nem tudom nézz utána....a neten
amúgy én is tettem fel kérdést mert voltam egy kereskedében ahol a tengerimalacok meg a nyulak degukkal voltak 1 terráriumban.. az meg kb 80x30x50-es lehetett:SS
de igazból csak olyan válasz jött rá hogy ha átmenetileg van akkor nembaj....
jahh és deguknak a fél farka le volt esve.. a nyusziknak meg a malacoknak csomókban hiányzott a szőre
2/2 A kérdező kommentje:
Ez a nyulas dolog is fennáll itt is. De milyen rendesek. Ha átmeneti a dolog, akkor nem baj...hát menjenek a p.icsába. Köszi, hogy írtál.
2012. márc. 5. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!