A madárpókom nem akar enni már lassan 2 hete, de még csak nem is vedlik. Mi lehet a baja?
csak anynit tudok a pokokrol amit exemnél megtanultam.
ha kicsi, nekem soknak tünik az a két hét...
nem tul nagy a kaja? nincs tul nagy helyen?bár ha eddig megette...vagy az ellentéte. nincs tul pici helyen?
igazábol csak találgatok. mennyire kicsi az a pok?centibe kérdem, nem értek a vedlésszámhoz.
egyébként elöfordul hogy beteg lesz és elpusztul. náluk ezt elég nehéz megállapitani.olyan is volt exemnél hogy egyik nap még mászkált,evett,másik nap meg már meg volt halva.
na megkérdeztem.
sokminden lehet.
pl vize van?
elöfordulhat az is hogy szerzett egy sérülést, vagy megrágta a tücsök és emiatt is fél.elvileg nem nagy neki a kaja de ha nem védekezik a pok, simán bánthatják.ha nem eszi meg a kaját, kiveszed töle?nem kell azonnal, de egy nap után ki szokták ha nem eszik.
vedlett mikor nálad volt?
mert vedléskor nem szabad hozzányulni és semmiképp nem kaphat kaját. még utána sem minimum egy hétig.olyankor még gyengék és sérülékenyek, mert puha mindenük, a kajaállat lazán megzabálja.
de ez csak plusz info.
ha nem fog enni, elpusztulhat. de probálj ki kisebb tücsköt vagy csotányt esetleg hátha attol nem fél.
a vedlés jele a hozzá képest nagyra duzzadt potroh is.meg be is sötétül neki kicsit olyankor. nem látsz ilyen jelet?
akkor remélhetöleg csak vedleni készül:) bár én sokallom a két hét koplalást kicsinek de a pokok sem egyformák:)
szivesen:)
jaj de jo,reméltem hogy nem lesz baja:)))akkor legközelebb már tudni fogod a jeleket:)))
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!