Állatmenhelyen szeretnék dolgozni!? (L/15)
Igen, a kérdésedből ítélve valószínűleg állatmenhelyen szeretnél dolgozni. Tanulj meg kérdezni.
Első körben a nyelvtanórákon történő fokozott odafigyelést tudom javasolni, az minden szakmában jól jön. Egyébként a menhelyi munkához nem szükséges semmiféle végzettség, ellenben mázli igen, mivel elég kevés alapítvány tud kigazdálkozni fizetett alkalmazottakat.
csak hogy kapj egy normális választ is: szerintem biológusnak, etológusnak (állatviselkedés kutató), vagy állatorvosnak kellene tanulnod - ez utóbbiban vannak durva dolgok is pl. vágóhídi látogatás, ha jól tudom.
önkéntes meg lehetsz már most is, e-mailezz a környezetedben lévő menhelyeknek. itt főleg kutyasétáltatásról van szó. sokat tanulnál, és ez a tapasztalat sokat számítana, ha később el akarsz helyezkedni.
szerintem az állatmenhelyek alapítványiak, a fizetés a fix alkalmazottak számára alacsony. de később, gondolkozhatsz akár külföldben is, pl PETA, vagy környezetvédő alapítványok állatvédelemmel foglalkozó részlegei. noha rengeteg az önkéntes, valószínűleg van jó pár fix alkalmazottuk a gördülékeny működtetés érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!