Az állatok is menstruálnak?
Az emlősök gondolom igen, mégsem nagyon hallani erről. Egyik barátomnak lány cicája van, megkérdeztem, de ő még egyszer nem tapasztalta, bá lehet az ivartalanított jószág volt. Meg általába nmég soha nem hallottam, hogy za gondot okozott volna, hogy egy béldául egy kutya összemenstruált valamit a házban. Ha mentstruálnak az állatok, akkor ugye más a ciklusuk is, egy kisebb állat gondolom gyakrabban, egy elefánt méretű meg ritkábban.
A madarak tojástojásának van valami köze a menstruációhoz? Na és hüllők? Az rovarok, puhatestűek és férgek gonolom nem menstruálnak.
Elolvastam a többi ilyen kérdést, de nem kaptam választ, tüzelésről meg bagzásról beszélnek, ami szerintem tök más.
Amúgy a csigák menopauzán mennek át ezért ha idős nem menstruál.
Onnan lehet megtudni hogy lassabban megy mint a fiatal csiga.
Tehát a csigák akkor menstruálnak?Válaszomból kiderül igen mert ha menopauzán mennek keresztül akkor abból az következi hogy .........-nak .Nem.Logikus még ha nem is az de az hidd el.
Igen,de annak nem "mensturálás" a neve.
A ló sárlik,a kutya tüzel,a nyúl bagzik,stb... és tudtom szerint ezekből csak a kutya vérzik.
A madarak ivarzási időszakban csak megtermékenyített tojásokat raknak le, amikből fiókák lesznek.
Megtermékenyítetlen tojást egyedül a HÁZIASÍTOTT madarak tojnak, teljesen meg van kavarva a szaporodásuk.
Tehát egy vad gólya nem tojik minden hónapban. Nincs menstruáció, mivel madár, és megtermékenyítetlen petesejtet sem kell ürítenie.
Csak akkor tojik tojást, ha az meg van termékenyítve.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!