14 évesen lehet menni menhelyere önkéntesnek?
Figyelt kérdés
nyáron leszek 15 éves. nagyon szeretnék állatmenhelyekre menni segíteni, csak nem tudom hogy ez lehetséges e ennyi idősen. szerintetek? ilyesmiket rám mernek majd bízni mint pl. kutyasétáltatás, etetés, itatás fürdetés? vagy aki esetleg önkéntes valamelyik menhelyen, mondana pár szót? miket szokott csinálni, stb. ?2012. jan. 21. 19:10
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg szülői hozzájárulás kell, de biztosan mehetsz.
2/10 anonim válasza:
Biztosan lehetséges. Menj el, kérdezd meg.
Nagyon dicséretes, és követendő példa, amit tervezel.
3/10 anonim válasza:
én már 11 évesen is mentem..:) És most 15 leszek nyáron,de még mindig járok :)
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
utolsó: tényleg? már 11 évesen is lehet? :) azt megkérdezhetem, hogy miket szoktak rád bízni(miket szoktál csinálni?)
2012. jan. 21. 19:48
5/10 anonim válasza:
11 évesen még csak kutyát sétáltattam,most már így közel a 15-höz etetek,takarítok,még többet sétáltatok,szocializálok :) tanítgatom a csintalan kölyköket! :)
6/10 A kérdező kommentje:
az nagyon jó :) és hetente hányszor segítesz?
2012. jan. 21. 20:23
7/10 anonim válasza:
sajnos csak hetente kétszer :( szombaton és vasárnap :)
8/10 A kérdező kommentje:
értem :) köszi :)
2012. jan. 21. 20:39
9/10 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, és én is terveztem már, hogy menhelyre megyek segíteni, sőt, még kérdést is írtam ki:) Majdd írdd le, hogy neked mit mondtak!
10/10 A kérdező kommentje:
oké, majd ha megyek leírom :) de én nyron megyek, úgyhogy az nem épp most lesz :D
2012. jan. 25. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!