Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Élnek Magyarországon farkasok?...

Élnek Magyarországon farkasok? Ha igen hol?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 21:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én Göd-ön lakom, és a haverom többször is látott farkast, de nem csak ő, mások is,ami nem meglepő, mert tőlünk nem messze van egy kis erdő, bár tudom hogy az szerencsétlen párának kicsit kicsi, de a fenti hegységekből elkóborolhatott...
2010. jan. 28. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:
sziasztok, örömmel hallom, hogy Magyarországon is élnek szabadon farkasok. Szerintetek meg lehet őket szelídíteni? úgy értem, hogy hazavinni, mint egy kutyát.... ne nézzetek hülyének, csak kérdezem. :)
2010. febr. 7. 00:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudod megszelidíteni, mivel megfogni sem tudod.

A farkaskölyköket ahhoz 4-5 naposan magadhoz kellene venned, hogy valamennyire megszokjanak Téged, és pár hónaposan már akkor is viszonylag önállóak, és, ha nem tetszik valami, agresszívak lesznek.

A farkas eleve fél az embertől, tehát a közelébe se tudsz férkőzni, hogy megfigyeld. Nem beszélve arról, hogy farkast tartani csak különleges engedéllyel szabad, mivel fokozottan védett állat. Szóval ne is próbálj ilyennel kísérletezni. Egyébként elsősorban Aggtelek környékén regisztráltak farkas-előfordulásokat az utóbbi időben, de csak nyomokat láttak, pár állat lehetett (egy pár vagy max 2-3 állat)

2010. febr. 7. 10:03
 14/14 anonim válasza:
Bakonyban állatkertben bükkösökben mátrában és dunaszigeten és még...........
2010. dec. 13. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!