Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hol lehet Magyarországon...

Hol lehet Magyarországon szarvast, vaddisznót lőni?

Figyelt kérdés
Internetes tévelygése után, külföldi partnerem tőlem kért ez ügyben javaslatot, de nagyon nem lévén vadász, azt sem tudom, kihez-mihez forduljak. Minden ötletet, épkézláb javaslatot örömmel fogadok.

2012. jan. 10. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Amennyiben erdészek csinálják, nincs nagy gond, az ő munkájuk normális és szükségszerű is, emellett persze ők vigyáznak is az állományra, nem csak pusztítják. Sok barom van közöttük is, engem is megfenyegettek már, hogy kilövik a kutyámat, aki szorosan mellettem jött lábmellett. De itt hobby vadásztokról van szó, akik a lehető legszebb példányokat akarnák kilőni, hogy kirakhassák a tetemet a szobájukba, hogy felvágjanak azzal. Ők csak élvezetből gyílkolnak. És én az ilyen ostoba barmokat ítélem el.
2012. jan. 11. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Hobbi vadászok azokat a példányokat lőhetik ki,amit a vadászok kijelölnek. Meg van szabva mekkorábólmennyit minden évben.

Magyarországon nem lehet csak úgy akármit kilőni.Mielőtt itt szidkozódtok,jólenne ha tájékozódnátok.

2012. jan. 11. 18:00
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
De még mindig ott tartunk, hogy csak a mészárlás, a gyilkolás és pusztítás kedvéért lövik le az állatokat, akiknek még esélyük sincs a túlélésre. Még mindig undorítóak nekem ezek az emberek, kár, hogy nem egymást akarják legyilkolni, az sokkal normálisabb dolog lenne tőlük.
2012. jan. 11. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!