Sera, talajporszívó hogyan müködik?
nem jó..:D rátettem oda ahol levegőt szívja a szürő és nyomja vízbe, a porszívót oda csatlakoztattam.. mikor felér levegőt sem nyom, nem szív...
volt egy kis motors légpumpa, arra tettem végét... annyira gyenge a szívó hatása... kb. alig jön fel valami... gondolom kell erősebb légpumpa motor..
nem arról beszéltem...:D
van egy porszívóm amit vettem... ami a vizet nem szűri...
azt meg légpumpára kell tenni..
csak a mulmot, fent van egy kis szivacs oda megy fel szar, vizet vissza tolja csak üledék ,szar marad benne, kicsi , akár hova hozzá lehet férni, nagyon hasznos..
van külön talajporszívóm egy nagy gumi cső végén 5 centi széles még nagyobb műanyag cső, azzal talajposzívózás nem volt annyira hatékony, mert gyorsan megtelt a 10 literes vödör, ezért külön van porszívó is, így nagyon fasza... 5 perc alatt kész porszívózás akár hova beérek vele, és nem kell kiszedni a vasfát, meg mangrovét se a porszívózás erejéig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!