Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen háziállat?

Létezik ilyen háziállat?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm szeretne tartani valamilyen állatot, de a teknősön kívül semmilyen állat nem felel meg a kritériumoknak. Ezek pedig a következők: ne hullajtsa a szőrét, ne legyen nyálkás, ne legyen kétéltű/hüllő, kutya nem lehet mert lekell vinni és ha a barátnőm nem viszi le akkor nincs ki levigye. Ezen kívül a barátnőm allergiás a macskaszőrre, nem szeretne madarat mert az apja sokat tartott és folyton csak azt tarthatott.

Ha van valamilyen ötletetek írjatok!:)

2011. dec. 17. 16:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A nyuszi nem büdös, ha fapellet alma van, rendszeresen takarìtjàk és ivartalanítva van!
2011. dec. 18. 00:36
 12/21 anonim válasza:
100%
Afrikai achát(óriás)csiga.Lehet h picit nyálkás de nem eszik sokat és elég neki egy lefedett 20-l es terrárium virágfölddel az alján... sztem gondold meg (remélem segítettem)
2011. dec. 18. 11:36
 13/21 A kérdező kommentje:

Én tudom hogy a nyuszi nem büdös, de az anyukája szerint az... Hát az óriás csiga elég uncsinak hangzik és hát igen nyálkás.

Köszönöm a válaszokat és várom a többi ötletet is!:)

2011. dec. 18. 12:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Valamilyen rágcsáló lenne az ideális. Dehát ha büdös... Mondjuk mindezt meg lehet előzni a rendszeres takarítással.
2011. dec. 19. 10:08
 15/21 anonim ***** válasza:
hintaló, plüssállat... (még csak etetni sem kell!:P)
2011. dec. 19. 21:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire válogatós, akkor vegyen kitömött állatot -.-""" Jó, az allergiáról nem tehet, azt megértem, na de a többi, hogy ne legyen büdös, stb... Hát könyörgöm, mindent meg lehet oldani.

Szerintem tartson pókot. Nyugis, nem kell vmi gyakran etetni sem, sőt, még sétálni sem kell levinni. És nem hullajtja a szőrét. És nem büdös. ^^

2011. dec. 22. 22:22
 17/21 Telivér válasza:
100%
A halak nem jöhetnek szóba? nem büdös, szép, nem szőrös, nem nyálkás, csendes, olcsó, 1 hétre is ott tudod őket hagyni (kolis vagyok, így csak hétvégente jövünk haza de jól elvannak, mert olyan az akvárium hogy élő növények is vannak benne, így nem szenvednek hiányt).
2011. dec. 23. 00:00
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem ő a válogatós, mert ő szívesen tartana rágcsálót vagy kutyát, de a szüleinek nem tetszik az ötlet...
2011. dec. 23. 14:07
 19/21 anonim válasza:
kacsacsőrű
2011. dec. 27. 00:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Óriás csótány. Igénytelen állat. Esetleg afrikai óriáscsiga? Sokan árulják a szaporulatot a neten, lehet, hogy van a városodban, megyédben is... :)

A haziallat.hu oldalon bal oldalon válaszd ki a Terrárium menüt, keresd meg az igényeidnek leginkább megfelelőt, majd rakd félre azt a pénzt, ami nem annyira szükséges: cukrászdára, mozira... Szülinapra, névnapra is pénzt kérj, mondd meg, hogy kisállatra és a neki való terráriumra gyűjtesz - lehet ám használtan is venni. És nem is maga az állat lesz drága, hanem megfelelő körülményeket biztosítani neki! Ha ezt nem tudod vállalni, drágállod, akkor afrikai óriáscsiga :)

Nem is olyan unalmasak!

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__2..

www.terrarista.hu Ez az oldal még jobban megfelel neked, még használtan is sok mindenhez hozzájuthatsz, a fórumozók meg segítenek, hogy alakíts ki megfelelő életteret a kiszemeltednek - vagy éppen ajánlanak neked való állatot is!

2011. dec. 29. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!