Létezik ilyen háziállat?
Az egyik barátnőm szeretne tartani valamilyen állatot, de a teknősön kívül semmilyen állat nem felel meg a kritériumoknak. Ezek pedig a következők: ne hullajtsa a szőrét, ne legyen nyálkás, ne legyen kétéltű/hüllő, kutya nem lehet mert lekell vinni és ha a barátnőm nem viszi le akkor nincs ki levigye. Ezen kívül a barátnőm allergiás a macskaszőrre, nem szeretne madarat mert az apja sokat tartott és folyton csak azt tarthatott.
Ha van valamilyen ötletetek írjatok!:)
Én tudom hogy a nyuszi nem büdös, de az anyukája szerint az... Hát az óriás csiga elég uncsinak hangzik és hát igen nyálkás.
Köszönöm a válaszokat és várom a többi ötletet is!:)
Ha ennyire válogatós, akkor vegyen kitömött állatot -.-""" Jó, az allergiáról nem tehet, azt megértem, na de a többi, hogy ne legyen büdös, stb... Hát könyörgöm, mindent meg lehet oldani.
Szerintem tartson pókot. Nyugis, nem kell vmi gyakran etetni sem, sőt, még sétálni sem kell levinni. És nem hullajtja a szőrét. És nem büdös. ^^
Óriás csótány. Igénytelen állat. Esetleg afrikai óriáscsiga? Sokan árulják a szaporulatot a neten, lehet, hogy van a városodban, megyédben is... :)
A haziallat.hu oldalon bal oldalon válaszd ki a Terrárium menüt, keresd meg az igényeidnek leginkább megfelelőt, majd rakd félre azt a pénzt, ami nem annyira szükséges: cukrászdára, mozira... Szülinapra, névnapra is pénzt kérj, mondd meg, hogy kisállatra és a neki való terráriumra gyűjtesz - lehet ám használtan is venni. És nem is maga az állat lesz drága, hanem megfelelő körülményeket biztosítani neki! Ha ezt nem tudod vállalni, drágállod, akkor afrikai óriáscsiga :)
Nem is olyan unalmasak!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__2..
www.terrarista.hu Ez az oldal még jobban megfelel neked, még használtan is sok mindenhez hozzájuthatsz, a fórumozók meg segítenek, hogy alakíts ki megfelelő életteret a kiszemeltednek - vagy éppen ajánlanak neked való állatot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!