Mi lehet ez? Már ki vagyok tőle!
3 hónapja vettük a házunkat, eddig nem is volt gond, de pár napja motoszkálást hallottam a padlásról meg rohangálást oda-vissza apró pici lábaktól. Párom fel ment vörös szőröket látott és hosszú vékony ürüléket, abban szőrcsomókat. Másnapra a fogó fogott egy egeret még hallattam is hogy rácsapódott, meg nyöszörgött, de utána valami olyat is hallottam mint mikor két macska összeverekszik... Mikor a párom felment az egér fogóhoz, az egér ketté volt rágva, a fej része sehol nem volt... Azóta is mocorgást hallok fent és olyan egér cincogás félét de lehet csak azért hiszem azt mert azt a hangot ismerem. A nyestnek vagy menyétnek is ilyen a hangja?? Vagy most akkor ez mi? Félek is mert nem tudom mi ez és hogy majd egyszer bejön a lakásba, van egy 17 hónapos kislányom nem szeretném hogy megtámadja vagy bármi legyen vele! ( nem arra gondolok hogy megeszi a lányom csak megharapja vagy ilyesmi )
Segítsetek! Mi ez? Mi tehetek ellene ami hatásos??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!