Miért van ennyi katicabogár nálunk? Hogyan tudnám kiírtani?
nem biztos, hogy jó módszer, de mákszemeket szórj ki, rá sütőport. A hangyák legalább is felpuffadnak tőle és megdöglenek
A totál elleptek nem tudom mit jelent. Nálunk is sok van, de még nem lépték át azt a határt, hogy szereket vessek be ellenük. Egyenlőre egyesével fogom meg őket és teszem ki a házból
Ami nálunk érdekes azok a legye. Még mindig van belőlük, pedig a korábbi években a hideg idő beköszöntével eltűntek. Nem tudom idén mi történt a bogárvilágban...
Hány pettyük van? Ha szimmetrikusan 3,5-3,5 mindkét szárnyfedőn (összesen 7), akkor inkább ne írtsd őket, csak valahogy próbáljátok távol tartani őket.
Ha nem hétpettyes katicák, akkor írtsd nyugodtan...porszívó a legjobb.
A katicabogár hasznos állat.Én nem irtanám ki.Összesedném egy cipős dobozba,és kivinném őket.Ott ahideg miatt újra "elalszanak majd"
Egyébként azért leptek el,mert tavaszias idő van,és "felébredtek" engem a méhecskék leptek így el.Az ablakomon annyi méhecske volt,hogy ki nézni sem lehetett rajta.
Köszönöm a válaszokat!
Igen ilyenek,mint a linkben.
Alapjáraton imádom az állatokat(mindenfélét),de a ami sok az sok:)
Napi szinten 15-20 -at vadászok le+ amik alszanak,meg a döglöttek!A kislányom ha talál egyet nagy vigyorogva hozza,hogy "kati,kati".
Most voltam egy bioboltba ott is a biokill-t adták.
Aki lepontozta a második válaszolómat,annak üzenném,hogy senki nem hívta ide!!!
Nagyon köszönöm Neked is a választ kedves 2.!!!!
Tévedtem, nem a zöldekkel állunk szemben: Feltettem kérdésnek is egyéb kategóriában:
Azt vettem észre, hogy abban a pillanatban ahogy válaszolok, már le is pontozódott, azaz úgy jelenik meg a válaszom. Üzenem a moderátornak, hogy hagyjon békén. Meddig fog még szórakozni velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!