Egy csajnak milyen madárpókot vegyek?
Szia! Megkérdezhetem miért akarsz egy lánynak pókot venni? Szereti a pókokat? :)) Csakmert pont most olvastam itt egy kérdést, amiben a csaj ki van borulva, hogy a pasijának pókjai vannak, de nem meri megmondani neki.
Egyébként nő vagyok, nem igazán értek a pókohoz, de az első válaszoló által ajánlott pókok közül mindhárom nagyon szép.
Azért én is ajánlanék párat:
Grammostola rosea, Hapolopelma lividium, és Psalmopoeus irminia - ha kemény csaj :D .
Na, vitatkoznék is mindjárt néhány előző hozzászólóval.
Poecilotheria metallicát semmiképp! Valóban nagyon szép, viszont nem kezdőknek való! Roppant gyors, roppant agresszív faj.
Haplopelma lividum - Tényleg nagyon szép, de egyrészt "harapós g*ci", másrészt tárnázó faj, szóval édesritkán látni, mindig a föld alatt csücsül, szintén nem kezdőknek való faj.
P. irminia már egy fokkal jobb szerintem (bár velük elfogult vagyok :)), de nem kezdőknek ajánlott faj az sem.
Avicularia fajok jöhetnek, nagyon szépek tudnak lenni, valóban csilli-villi pókok.
Grammostola fajok szintén, ezek ugye más megjelenésűek, mint az avik.
És az örök klasszikusok, a Brchypelmák. Én azt mondanám, hogy közülük válogass, így se lehet könnyű dönteni...
Minden jót!
17:26 Ezekkel mind tisztában vagyok énis :) Köszi :)
Amúgy eldőlt már hogy mi lesz az Övé :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!