1/6 anonim válasza:
osztódással vagy ha elszakad a gumi véletlenül is
2/6 anonim válasza:
úúúú bakker halál komolyan múlthét pénteken vettük a medúzák szaporodását, de Istenemre mondom elfelejtettem.
most 1 kis bűntudatom támadt, hogy nem vettem elő a biosz könyvet több mint 1 hete.
igazság szerint ki se nyitottam még a könyvet mármint a biosz könyvet év eleje óta.
most nagyon rossz érzés fogott el.
3/6 anonim válasza:
hat vanak neki ivarszervei meg minden
a pete megtermékenyités a pete szabadon uszkal a vizbe a fiu meg..........
aztan ot van a kész
5/6 anonim válasza:
annyi mint a finn sógorának az apósa
6/6 anonim válasza:
"Osztódással szaporodnak. A medúzák a vízbe szórják petéiket vagy parányi utódaikat, de azokból nem egyszerűen fejlődik ki egy új, nagy medúza. A közönséges medúza petéiből kikelő apró lények rátapadnak valamilyen kőre vagy hínárra, és kúpszerű alakzattá növekednek. Azután elkezdenek osztódni, s egy idő után már úgy néznek ki, mint egy csomó, egymásra rakott apró csészealj. Végül ezek a mini csészealjak egymás után leválva elindulnak, hogy új medúzává fejlődjenek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!