Melyik állatot utálod?
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 22:07
11/18 anonim válasza:
egyiket se:)) mondjuk nagyon kiakadok ha a ruhám alá mászik egy bogár de így önmagukban aaranyosak. ja meg a skorpióktól félekxD nem mintha találkoztam volna eggyel is. de minden állatot szeretek:)és a csótányok is aranyosak meg a békák. najó a kullancsot azt nem kedvelem, de ha nem fertőz meg akkor ő sem zavar.:D
13/18 anonim válasza:
A MAJMOKAT!!!
Csimpánz, pávián, meg azok az indiaiak, nem tudom, mi a fajta neve...
-_- Ki nem állhatom őket, meg is indoklom, hogy miért: a köcsög, irritáló kis hülyegyerekekre emlékeztetnek!
Érdekes, az orángutánok és a gorillák iránt nem érzek semmi ellenszenvet :D
14/18 anonim válasza:
Talán a galandférget, meg a laposférgeket,de inkább csak undorodom tőlük.
15/18 anonim válasza:
PÓK? PÓK,PÓK és PÓK, ha meglátok egyet a falon, már tuti nem alszom abban a szobában ..)
16/18 anonim válasza:
Én csak a kullancsokat. Régen élt egy darázsfaj, ami csak őket irtotta, aztán egy azóta már betiltott rovarirtó szer az egész állományt kiirtotta... Nem megtizedelte, hanem végleg elpusztította az egész fajt. Ennek most látjuk igazán a hatását, hiszen minden nyáron kullancsinvázió van... Nem is hinnénk, milyen hatása lenne egy-egy "nemszeretem" állat eltűnésének!
18/18 anonim válasza:
Méhek, darazsak, dongók, poszméhek meg az összes ilyen csíkos testű, búgó, nagyot csípő rettenet. De ez nem csak utálat, inkább iszonyat.. ha bejön egy a szobába, én ink kijövök onnan és beküldök vkit, h intézze el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!