Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ti milyen háziállatot tartanát...

Ti milyen háziállatot tartanátok/tartatok? Miért? /miért nem?

Figyelt kérdés
nekem van 12 egerem egy hörim és egy gabonasiklóm :)
2011. nov. 12. 19:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
egyébként lehet fura de én egy kis pingvin-t is szeretnék csak hát a lakás nem lenne neki jó környezet :|
2011. nov. 13. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Jelenleg 3 papagáj: 1 volt eredetileg, de kellett neki társ úgy éreztem, így lett 2, a 3.-ra meg azt hitték tőlünk szökött meg, így áthozták, mi meg befogadtuk, na így lettek 3-an. Azért van papagájom, mert mulatságosak és mellettük nem érzem magam egyedül sose, sok szeretetet/puszikat is adnak...stb.

Valamint van jelenleg 9 aranyhörcsögöm: Eredetileg 1 volt, de úgy vettem meg, hogy terhes volt és váratlanul lefialt, így lett még 8, összesen 9-en vannak, de nincs szívem megválni a piciktől se.

Azért tartok hörcsögöt, mert számomra ők a legaranyosabb állatkák a világon, nincs még egy ilyen selymes bundácskájú, bájos pofikájú kisállat mint ők. Imádom őket megsimogatni és gondoskodni róluk, szeretgetni őket.

2011. nov. 13. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:

1 kutyám: mert, okos jól idomítható és mert játékos, hív a szabadba

2macska: mert imádom őket bújnak szeretnek, dorombolnak, és mert teljesen dilisek , legalább is az enyém;)

1hörcsög: mert édes:)

És van jópár állat amit ezeken kívül szívesen tartanék:D

2011. dec. 17. 16:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy gabonasiklóm, egy királypitonom és egy kutyám (pitbull) van, szeretnék még madárpókot (grammostola rosea vagy brachypelma smithi) és leopárdgekkót. Amit nem szeretnék: macska (cukik meg minden, régen volt is, de én úgy vagyok vele h ha egy állat szőrös akkor már lehessen simogatni, mint a kutyát, ne csak akkor hagyja mikor ő akarja, és ha éppen olyan kedve van elmegy. Mert a kígyó meg a pók is kb így viselkedik, de azoktól nem is várja el senki h odabújjon hozzád meg doromboljon :D
2015. okt. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!