Honnan érdemes Magyarországon haflingi lovat venni, választási csikót? Nagyméretű kéne tereplovaglásra 80 kg-os felnőttnek, biztos járású.
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 18:00
11/20 A kérdező kommentje:
az országon belül bárhová, úgy gondolom ezen nem múlhat a dolog. De még csak tájékozódom, úgy gondolom ezt is időben kell elkezdeni. Még pici a babánk, majd ha nagyobbacska lesz, és több időm lesz a pacira csak akkor veszünk új családtagot. A kutyáink is azok:)
2009. dec. 30. 11:47
12/20 anonim válasza:
De remélem tudod ha ilyen fajtát veszel nem lehet legalábbis a normális emberek tudják hogy a haflingi későn érő fajta ezért 4-6 éves koruk előtt nem kell piszkálni a belovaglásával vagy a bekocsizásával.
13/20 A kérdező kommentje:
Nem értelek utolsó! Ha én egy szemét ember vagyok, akkor sz@r körülmények között kínzom az állatomat, és a legkisebb baja az lesz, hogy mikor lesz betanítva nem? Ha meg rendes, állatbarát ember vagyok, akkor valószínű hogy úgy tartom az állatomat, ahogy az igényli. Akkor meg miről beszélsz?
2010. febr. 22. 16:41
14/20 anonim válasza:
attol mert a hafik dimbes dombos hegyeken mennek..neméppen a 80kg a legjobb nekik..és már nem azért de elég sok hafi jol tud ugrani..ha dimbes dombos helyre bármiylen ló ó szinte mert tereplónak az összes ló jó.inkább a sóly sok.nóniusz tökéletes,arab is rohatt jó terepo ló csak aza gond hogy robi lovak és 80kg nemtul tökéletes esetleg magyar félvérek,hidegvérű lovak.ilyesmik.
15/20 anonim válasza:
csak szólók hogy a Hafik sem mindegyike nő 140cm fölé mivel poní lovak.és gyönyörüek.
16/20 A kérdező kommentje:
a robi azt jelenti, hogy robot? amúgy úgy tudom a hafi is hidegvérű:) és nem póni, hnem kisló. lipicain is gondolkodtam, csak nincs rá egy millám:(( tudom, hogy van olcsóbb pénzért is, de olyan nem kell
2010. márc. 20. 13:10
17/20 anonim válasza:
ropi,,tehátt eléég vékony kis vézna a fajtájuk.amugy nem hidegvérű..póni lovak közé tartozik.
18/20 anonim válasza:
Szia, szerintem a haflingi tökéletes neked, mer nagy teherbírású lovak:) Ja és az előttem lévőnek szólna ez, hogy amúgy a haflingi nem vékony kis vézna hanem éppen ellenkezőleg igen vaskos lófajta és amúgy a jellegük hidegvérű.Ja és nem póni hanem kisló.
19/20 anonim válasza:
én a bardigiano-t tudnám ajánlani,mert azok tényleg hegyipónik voltak,és kényelmes is rajtuk lovagolni.
ha kell még kocsiba is lehet használni,ezért is nagyon jó
20/20 anonim válasza:
nem a haflingikra értettem hanem az arabokra talán ha elolvastad volna mit irtam elötte.és csaktudom miylen egy haflingi mivel haflingi lovaim vannak egy kanca és 1 éves csikója és a kancával díjlovaglok díjugratok.szahl boccs.és szerintem nemcsak tereplónak jók mivel szabadon ugrik 140cm .emberrel 1m eddig mégcsak addig mentem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!