Milyen allatod szeretned, hogy legyen?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 11:19
1/14 anonim válasza:
Nekem már sokféle állatom volt.....talán ha tudnám biztosítani az állat életkörülményeit, megfelelő módon tudnám tartani akkor Kaméleont vagy Leguánt tartanék most...De csak hogy egy sima,üres terráriumba tegyem Úgy nem!!!
2/14 anonim válasza:
nekem van 2 aranyhörcsögöm de már hónapok óta folyik a kutyabiznisz, ugyanis nagyon szeretnék egy csau csau kutyát csak nehéz jó helyet találni de pár hét és meglesz remélem :)
3/14 anonim válasza:
Mar van 3 horim, igaz 1 terhes :D Ugyhogy nem sokara meg sok horikem lesz!
Ha keres hazba laknank akkor meg szeretnek egy kutyust is.
4/14 anonim válasza:
kutyust akarok.. megpedig egy kis shih tzut :D
es ha jol megy talalok munkat nyaron akkor meg is veszem 1 2 honap mulva :d
16/L
5/14 anonim válasza:
Mókust tartani - pontosabban oda szoktatni - nagyon érdekes lehetne. Sashalmon, az utcánkban lakik egy (mókus) család, akik a kerti diófa és a ház előtt lévő meggyfa között ingáznak, de hogy hogy kerültek oda, és hogy foglalkoznak-e velük (etetik-e őket vagy magk keresnek táplálékot) nem tudom.
6/14 anonim válasza:
11 50 es vagyok :D
amugy nekem is votl amr 3 horim es 1 vadnyuszim ...
puszii`
7/14 anonim válasza:
Én egy vadász görényt szeretnék és egy Border Colliet meg egy szfinxet és egy maine coont:)
8/14 anonim válasza:
Egy fáraó kutyát! Nagyon tetszenek:)
10/14 anonim válasza:
Szurikátát. De tudom, hogy olyanom sosem lehet.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!