HELP! Büdösbencét mivel lehet írtani? Rengeteg van.
Így néz ki: [link]
Tele van az egész ház velük. Mindenhol ott vannak. Légyírtó nem használ. Pedig az ablakok sincsenek nyitva és mégis bejutnak. :S
Ötleteket várok!! :D Köszi. ^^
Férjem szokott évente 2szer mellékállásként rovart írtani és akkor kap lötyit, amivel befújja az ablakok minden zugát. Ha be is jön a bence, azonnal megdöglik.
Akik azt mondják tanulj meg vele élni: Ti meg egy csapat nílusi krokodillal.
Ennél undibb, oktalanabb állat nincs!!!
25N
Úgy van, Pécsett mindenki büdösbencének hívja, ez is egy elnevezés rá, nem tudom, miért kell ezen fennakadni. Én mondjuk tudtam, hogy ez egy poloskafajta, de azt nem, hogy például máshol nem ismerik büdösbence néven. Akkor tapasztaltam meg, amikor felkerültem Pestre. Én attól még büdösbencézem, így ivódott belém a neve, ez van. (Csak úgy, mint a döci, ami tudom, hogy máshol libikóka.)
Na de mindegy, most megint invázió van, és engem is nagyon érdekelne, hogy hogyan lehet őket távoltartani a lakásból, mert próbálkoztam már olyan szerekkel is, amiket itt is javasoltak a kérdés alatt, de nem akar bevállni, semmitől nem döglenek meg, csak a papucstól.:P De utána persze irtó büdös lesz, és undorító is, szóval nem a legjobb megoldás.
Nálunk is tömegivel vannak.Úgy kell kidobálni őket.
Velem már aludt egy tök aranyosan a térdemre mászott.Utána lesöpörtem 10 perc múlva a párnám csücskén virrasztott.Mondta hogy helló aludhatok veled?
én meg csúnya módon kidobtam kukába reggelre ki is mászott mamám elmondása szerint.Biztos alig várta hogy nyitva legyen a szobaajtó és bejöjjön.Nálunk késő délután mikor kellenek a pilácsok arra jönnek.Amugy ilyen barna szinüek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!