Milyen tápot adjak a kismalacoknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap el kellett hozzam a 2db 5 hetes malacot és érdekelne hogy milyen tápot adjak nekik? A tejporos malactáp az jó mert nekem a tápos azt mondta hogy mivel ezek még szopnának ezért kell nekik ilyen szerintetek?2011. okt. 7. 05:17
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és neveket is tudnátok adni 2 ártányról van szó de a legfontabb a tápos kérdés.
2011. okt. 7. 05:35
2/7 anonim válasza:
Igen, még 1-2 hétig kapjon tejporos malactápot. Mivel haszonállat, ezért nemhiszem hogy nevet kéne neki adni.
3/7 anonim válasza:
Jól mondja a tápos,és ivósra csináld.Jenő,Benő.Kököjszi,Bobojsza.
4/7 anonim válasza:
Hát, én már csak azért sem adnék nevet nekik, mert akkor még jobban hozzám nőnek, levágni szánt állatnál meg szerintem ez nem túl előnyös... :(
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és az ivós olyan hogy megtudják inni? És utána milyen tápot adjak nekik?
2011. okt. 7. 14:19
6/7 anonim válasza:
röfi vilbört vacak babe dundimogyoró
7/7 anonim válasza:
Szerezzél árpát,kukoricát azt add nekik. Jó tápjuk van a hunorker-nek és a bábolnaiak nagyon komoly tenyésztési programjuk van sertésre. Amelyik közelebb van hozzád, azokkal beszélj. Nagyon sokba fog kerülni, mert nem gondolkodtál előre. Ha megtetted volna, nem lenne ilyen gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!