Baj ha a terrárium oldala üvegből van tengerimalacnál/csincsillánál/degunál?
tudom a deguk szeretnek mászkálni a rácson de azt tennék be a terráriumába. Jah és a tengeri malacoknak mennyire van szaguk?
bocsi hogy ennyi kérdést írtam ki de most hirtelen sok minden jutott eszembe
Még nem érdekelte.. de nem csalja meg a vére. Ha ragadozód van,akkor ragadozód van. Nem illik prédaállatot tartani mellette. a macska még úgy ahogy megtanulja hogy nem szabad, de egy vadászgörény..annyira ő sem hülye.
Tanulmány van arról hogy hogyan kezd el ölni a vadászgörény. ha amit beadtál nem piszkálta, nem bántotta a görényedet, nem kezd el ölni. de egyszer öljön meg valamit a görényed..onnantól esélye sem lesz a többieknek.Akár piszkálja akár nem.
(A csincsillánál pedig nem igaz hogy csak a magasság számít, ugranak ez igaz, de szeretnek futni is! Nem lesz boldog ha egy kis területű magas helyen tartod.)
Szóval szerintem tegyél le a rágcsálókról, mert nagyon szomorú vége lehet. És a görény megoldja a rácsot is ne félj. meglepő mire képesek. inkább tölts bele vizet és dobálj bele kupakot a görkédnek. hadd játszon. Sokkal hasznosabb dolog lenne mint halálra ítélni a tengerimalacokat.
Caelestis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!