Milyen háziállatot javasoltok?
Figyelt kérdés
kutya ,macska ne. :)) azmárvan. :)) azonkivül bármi jöhet. :))2011. szept. 20. 18:54
11/15 anonim válasza:
Láttom szereted az állatokat. Őszinte leszek veled. A legjobb háziállat szerintem az valamilyen hüllő. Én kimondottan bolondulok a kígyókért van két kockás pitonom ( az egyik albinó a másik rendes mintázatú ) de tartók 3 agámát. Szerintem a görény sem rossz ötlet, kertrec árakban pedig sajna nem vagyok otthon. :(
12/15 anonim válasza:
Sztem tarts egereket, meg kígyókat! :) Az egér keveset eszik a kígyó meg egeret. Amúgy nem írtad le, hogy milyen helyre szeretnéd, lakásba, házba? Mennyi időd, pénzed stb. van rá, ezeket gondold végig. De kalickába ne tegyél már vadászgörényt! Jó?
13/15 anonim válasza:
Ami a papagájnak van az nem valami jó hely lenne a vadászgörénynek. Annak nagyobb ketrec kell. De te tudod...ha neked jó a vadászgörény..aranyosak meg minden de ha nem olyantól hozod aki közel van és mindig át tudnál menni, hogy szokja a kezed akkor inkább ne is vegyél. Nehéz megszelídíteni őket.
Vegyél inkább tengerimalacot.Arra senki sem panaszkodik!:)
Aranyosak, kedvesek, könyebben szelíditheted meg mint a vadászgörit.
14/15 törpenyusziii válasza:
szia!
én magam nagyon szeretem a törpenyulakat(bár még csak tervezem hogy kapjak eggyet) és ezeket az állatokat javaslom neked is... :)
15/15 törpenyusziii válasza:
és ajánlom még a csíkos mókust is...
Egyébként a vadászgörit NE tartsd kalickában sztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!