Miért nem lehet egy lovas "részt" is létrehozni?
Igaz manapság kevés ember tart lovat de azért látom h szoktak lenni lovas kérdések is.
Hüllők,Halak,Emlősök,Kutyák,Macskák,Madarak vannak..
Lovasat nem tudnátok csinálni?
Egyetértek. Bár a ló mehetne sportoláshoz is, meg ide is.
Éljenek a pacik!
Sztem csak a kisemlősök részt kéne emlősökre átírni és meg lenne oldva a probléma/problémád:)
A másik probléma: nincs elég lovas kérdés. Itt jegyezném meg, -mivel szemétkedő hangulatban vagyok- ez azért lehet, mert a lótartók először megtanulnak gondoskodni az állatról, aztán vesznek egyet, ellentétben pl a macska és kutyatartók sokaságával (tisztelet a kivételnek), kik azt se tudják mit adjanak enni a jószágnak, holott nem egy könyv/netes oldal stb. van a témában.
Persze én és a többi lovas el tudná holmozni az oldalt kérdésekkel, csak nem hinném, hogy volna értelme.
képzőművészet, művészet egyáltalán nincs, erre már én is írtam ki kérdést...
sok hiányossága van az oldalnak, de örüljünk neki, hogy egyáltalán van! :) Nekem már sokat segített. :)
A lovakkal meg előre bátran! :)
végzetúr? :D
Amúgy te is kaptál levelet a szerkesztőktől? :D Mert nekem megválaszolták privátban, tökre meglepődtem.
Na, most van egy új kérdésem, kíváncsi vagyok, érkezik -e rá több válasz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__220506-m..
Okok..de én nem ilyen lovas kérdésekre gondoltam h : "mit adjak a lovamnak enni?"
Hanem mondjuk a lovak viselkedéseire,esetleg furcsa szokásaira..stb.stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!