Patkányirtás!? A garázs-műhely falát már teljesen szétfúrták. Nem tudjuk őket semmivel elkapni de azt találtam ki, hogy a bezines fűnyíró kipufogógázát folyt lent!
Szisztok!
Nálunk is voltak a garázsba hasonló problémák. A probléma kettős, mert nem csak a garázsban fészkelő egyedeket kell elpusztítani, hanem az újonnan érkezőket is meg kell tudni fékezni. Ezért én szakemberhez fordultam. Mindenkinek ajánlani tudom a: [link] csapatát. Alapos és minőségi munkát végeztek. Azóta sincs gondunk a patkányokkal. A garázs oldalára és ajtajára fémborítást tettek. Azóta nem tudják kirágni és így bejönni sem a rágcsálók. Szerencsére bent dögöket nem találtunk az irtás után sem.
Üdvözlettel
László, Göd
Fogj meg egyet élve, szúrd ki a szemét, és engedd el. Aztán az majd viszi a hírt a többinek, hogy "itt nem olyan jó", és a többi is elhúz majd...
A patkány okos állat, és nagyon szívós, lehet, hogy ellenálló lesz egy idő után a méregre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!