Lehet baja a macskámnak ha megette a teknős kaját?
Figyelt kérdés
Pár napja kiborult a teknősök szívmixe, ilyen nagyobb darabos kiadás. A macska is a szobában volt és teljesen rácuppant. Megevett 2-3 szemet, és azóta folyton az akvárium körül sündörög és próbálja megszerezni a kaját. Milyen hatással lehet ez rá? Kárt tehet benne?2011. szept. 6. 21:59
1/5 anonim válasza:
Nem, ne aggódj! A szívmix az én cicámnak is a kedvenc csemegéje volt. Amikor a teknőst etettem, mindig adtam neki is egy picit. Hozzáteszem: azért a múlt idő, mert a teknős elpusztult. (nem a cica a szárított marhaszívtől...)
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben:)) őszintén én is sokszor megsajnálom amikor szó szerint kinézi a kezemből a kaját. Lehet kap majd 1-2 falatot, de amúgy erre én is gondoltam, hogyha a teknősnek jó neki sem lehet olyan rossz...:)
2011. szept. 6. 22:06
3/5 greeen válasza:
Hát az nem semmi.Ha megette a teknősdoppingot amiben Béta blokkolók vannak akkor a macskádnak lemegy a pulzusa vagy 40 alá.Olyan hatása lesz mint az olimpikon sportlövőkre ez a speciális dopping.Belassul de nagyon!De ez már tuti feltűnt.Akusztikusan azt veheted észre hogy a nyávogása belassul,mint mikor régen becsípte a magnó a szalagot...
4/5 A kérdező kommentje:
Ez nemjött össze kedves 2. válaszoló. Nekem inkább felpörög tőle, elég nyávogós féle, nem volt semmi furcsa a nyávogásában, utána sem. És teljesen felpörgött tőle:D 10-15perc múlva meg már megint normális lett:))
2011. szept. 6. 22:14
5/5 greeen válasza:
belassult az csak azt hihetted hogy vadászik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!