Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez mi lehet? Az egész család...

Ez mi lehet? Az egész család ezt próbálja kitalálni.

Figyelt kérdés

Mióta elkezdődött ez a nagy meleg azóta esténként, amikor sötétedni kezd apró zöld kis pattogós bogarak jönnek a fényre. Nem csak a kinti utcai nagy lámpának a fényére mennek hanem az ablakokon is "kopognak". Nagyon idegesítő mert ha bejön akkor idióta pattogó hangot ad ki ha meg aludnánk zúg. Aprók és zöld színűek. Rengetegen vannak, már a falunkba vannak akik ki sem mernek menni sötétedés után. Szerintetek ezek milyen bogarak lehetnek (már végig néztem a google-t de semmitse találtam)Lehetnek ezek pl.kis sáskák?

Vagy egyéb tippek :S ??

Válaszokat előre köszi!!! 13/L

2011. aug. 26. 16:08
 1/7 anonim válasza:
nem mindegy,hogy milyen bogár.szerintem ez mindekinél van,nálunk is ,csak nekünk nem tudnak bejönni.
2011. aug. 26. 16:11
 2/7 anonim válasza:
nem lehet hogy kis szöcske?
2011. aug. 26. 16:11
 3/7 A kérdező kommentje:
nemtudom.. egyébként nagyon nem mind egy. mert ha pl. sáska és nagyobb lesz akkor leeszi a termést -.-
2011. aug. 26. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg feltenni róla képet.
2011. aug. 26. 16:16
 5/7 anonim válasza:

nekünk is szokott a házba olyan zöld bogár bejönni.sötétedéskor.

és a neve:kabóca.

2011. aug. 26. 17:15
 6/7 anonim válasza:

Nálam is szok,nem nagyok,max 1cm

Zöldek,a szárnyukat nem igen lehet látni,hosszúkás és könnyen ki lehet ölni őket,nem repülnek el a vánkus elől mint a szunyogok

2011. aug. 26. 20:00
 7/7 anonim válasza:
Kabóca nincs is magyarországon...XD
2011. aug. 29. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!