Aki fél a póktól, hogy tudta megszokni, hogy sok pók él körülötte?
Köszönöm az értelmes válaszokat! Az értetlennek: az emberek általában nem FÉLnek a póktól, csak úgy mondjuk. Ez inkább IRTÓZAT.
Eddig háztömbben laktunk a harmadikon, sehol egy pók. 2 hónapja Hollandiába költöztünk, kertes házba. Itt van pók, de végülis bírható, mindig kéznél van a Mortein. Na de tegnap láttam egy akkora darabot, amekkorát még soha! Mint a kezem! Kívül, a ház falán. Lefújtam, megdöglött és a férjem kidobta, de most úgy érzem, hogy teljesen megmérgezte az életemet. Nem merem kitenni a lábam a hátsó udvarra, de még elől is félek kimenni. Van két kicsi gyerekem, hogy megyek így ki velük az udvarra játszani??? Mit lehet tenni ez ellen?
Szerintem gyerek mellett erőt kéne magadon venni. Így könnyen átviheted rájuk is az undort.
Édesanyám sem kedvelte őket, de egyszer osztálykiránduláson le kellett póktalanítani a lakásokat, azóta felül tud kerekedni rajta(legalább van kinek kiabálnom:D).
A gyerekek hatalmas erőt tudnak adni, legyél anyatigris;)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!