Mi bajom lehet? Állathiány?
Figyelt kérdés
10 évig tartottam papagájokat, többfélét, több kalitkában. Aztán amikor gyermekünk lett, elajándékoztam őket, mert elköltöztünk, kisebb hely, kevés idő, stb... Most, hogy a gyerekek már kicsit nagyobbak, 2-4 évesek, nagyobb lakás, megint elfogott a vágy, hogy legyen valami állat. Vettünk 2 tengeri malacot, de nem igazán jött be a rágcsálótartás:( Megint el kezdtem "álmodozni" a papagájokról. Nem tudom mi van velem, egyszerűen hiányzik valami kis állatka, hogy valami plusz legyen még az életben, valami ami kizökkent a mókuskerékből. A malackák gondozása, takarítása is jó volt, hogy feltöltődjek, kizökkenjek picit, viszont ők nem jöttek be, hiába aranyosak.2011. aug. 20. 15:45
1/2 anonim válasza:
Ismerős érzés... Gyerekkoromban kaptam egy kutyát, 12 évig volt velem, aztán elpusztult. Nem akartam megint egy kuvaszt, tudtam az nem lesz ugyanaz. Vettem egy akváriumot, meg egy hörcsögöt. 2 évig élt a hörim de a kutyák egyre jobban hiányoztak. Elhatároztam, hogy újra beszerzek egy kuvaszt, így is lett... azóta már 3 is van meg egy menhelyes kutyusom is..:) Szerintem szerezz be egy papagájt, mert addig úgy is hiányozni fog, mindig. Aki igazán elkötelezettje egy állatnak, mindig is vágyni fog rá. Üdv.
2/2 anonim válasza:
Miért nem szerzel be magadnak papagájt?
Én állatmániás vagyok. Van kutyám és nimfapapagájom is. És ha a kutyám nem utálná a macskákat azt is tartanék. A rágcsálók nekem se jönnek be. A fiamnak van két deguja. Jópofák, de nekem nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!