Ez milyen fajta kutya lehet?
Figyelt kérdés
segítsetek kideríteni milyen kutya lehet Morzsa:) pontosabban miylen kutyákból keveredhetett mert Ő egy keverék eb. azt hiszem egy kis tacskó vonatkozás van benne de ti hogy látjátok melyekből lehet?
valamint vidi is van: [link]
2009. ápr. 13. 23:09
11/19 A kérdező kommentje:
igen mix, abban biztos vagyok, és magyar kutya egy vidéki kis faluból, de én úgy gondolom ezek után egyre erősebben főleg hogy mások is így látják hogy lehet benne egy kis Corgi vér is...de olyan kis tacsis hajlamai szokásai vannak:)
2009. ápr. 15. 18:03
12/19 anonim válasza:
Itthon nagyon kevés corgie van ... talán 8-10 db, ki van zárva hogy került volna a keverékbe :)
Szerintem ő már annyi féléből van, hogy megállapithatlan, ő egy igazi unikum :)
13/19 anonim válasza:
Szia!
Most én tippelem a kutyád (a golden-spicces vagyok:)):
szerintem is corgi szerű, de olyan tacskós is egyben. De ezek ugye mind nem számítanak,mert így is aranyosak.:D:D
14/19 anonim válasza:
Szerintem corgi is lehet benne és még tacsi is de szerintem a termete miatt talán Basset hound is.De nagyon édes kutyó.
15/19 anonim válasza:
Hát az majdnem kizárt, hogy lenne benne corgi, mivel M.o.-n elég ritka. Szerintem egy tacskó, bicolor beagle mix lehet
16/19 anonim válasza:
bicolor beagle X tacskó szerintem. Nem hinném, hogy corgi lenne, max hasonlít rá egy kicsit
17/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
Nagyon aranyos! :)
A corgie-ra nagyon hasonlít, de mivel tényleg alig van Magyarországon ilyen kutya, ezért lehet, hogy mégsem az.
19/19 anonim válasza:
corgie, tacsi, beagle keverék szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!