Hogy vehetném rá anyukámat?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy én tyúkot szeretnék tartani otthon. Az ólat, pitvart, lekerítnénk, tyúkház tervet is készítettem, macska- és rókabiztosra. Faanyag, csibehálónk van. Takarányozásra is szereznék búzát, darált kukoricát, és majd még utána olvasok mit ehetnek. Először csupán két csibét szeretnék és egy kiskakast, akiket majd kézhez szoktatva nevelek fel. A tojás miatt tartanám, nem vágjuk le akkor sem ha megöregedett. De anyukám szerint nem foglalkoznék velük egy idő után, megunnám... stb. Pedig tudja, hogy a teknősömet is lelkiismeretesen takarítom etetem, és jól érzi magát. VAn egy kutyánk is. Egyedül én tanítom, sétáltatom naponta, etetem, itatom. Olvastam a tyúktartásról, azt hiszem felkészülnék, de otthon nem nagyon örülnek a tervemnek.
13/L
Hát nagyon furák a szüleid. Az én szüleim rögtön megengették hogy tyúkokat tartjak mert nem nehéz.
Kaptam 50 et.Most tojnak meg minden.
10/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!