Gazdák pls adjatok tanácsot, gubbaszt a csirke mit tegyek?
Valószínűleg beteg a csirke, ha gubbaszt akkor napokon belül meg fog halni sajnos. Állat orvos talán még elviheted, de sok esély nincs.
Tiszta vizet, táplálékot és nyugalmat biztosítsál az állatnak, mást nem tehetsz.
13,09 vagyok!
Jobb félni! Az is lehet, hogy mérgezett (permetezett) valamit evett. Ne kockáztassatok, a gyermeked nagy valószínűséggel úgysem enne belőle. Ha a szomszédasszony elvágta a nyakát (biztosan megteszi), akkor csavard be fekete szemetes zsákba, áss egy mély gödröt = temesd el. A gyermekednek pedig mondd meg, hogy ültessen rá virágot.
Ha nagyon pici, akkor lehet, hogy véletlenül túl sok zöldet kapott, de tegnap elég hideg volt, lehet, hogy megfázott, vagy elkapott valami betegséget (például ha a takarmány nincs elzárva az egerektől, és azok beleettek, majd a csirke is ugyanabból evett). Nekem is van néhány csirkém, de nekem ezidáig sosem lettek betegek. Mivel eteted őket? Itt megtalálod, hogy mivel kell őket etetni: [link]
Egyébként ha a csibékkel nem bírsz, vehetsz néhány hetes csirkét is, nem sokkal drágább, és azzal már kevesebb a baj.
Kiderült, hogy mi baja volt?
Mit csináltál, hogy helyrejött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!