Az állatok meg tudják állapítani egy ember nemét?
Ezt csak akkor tudnád meg, ha valamelyik állat beszélni tudna. Minden embernek más a "szaga" ez alapján nyilván tudnak szelektálni.
Sűrűn hallani olyat is, hogy 1-1 állat (én kutyákról tudok, elsősorban olyanokról, akit bántottak) hogy tart az egyik nem képviselőitől. Többnyire férfiaktól, gondolom ez a hangszín alapján lehetséges.
hát nem tudom hogy mondjam és hányan fogtok kinevetni ... de nekem a kan kutyám mindig meg szeretne mászni ha piros napjaim vannak, csak akkor soha máskor, de olyankor nagyon erőszakos és menekülni kell előle :D
így gondolom igen, meg tudják különböztetni , de ez az én véleményem !:)
szia!
Biztosan.
Mióta fogamzásgátlót szedek, a kan kutyám néha meg van "őrülve" értem :)). biztos érzi, hogy olyan a szag, mintha állandóan "tüzelnék".
Na látom nem csak nálam van ilyen probléma piros napoknál :D
Egyértelmű, hogy megtudják állapítani az emberek nemét. Egyik ismerősöm kutyájának (német dog) szokása, hogy állandóan beszagol hátulról. Tuti, hogy ilyenkor azt tisztázza, milyen nemű az illető idegeneknek is szokta akik a futtatón keresztül jönnek. De még néha nekem is, pedig engem már ismer 2 hónapos kora óta (1éves múlt). Biztos le ellenőriz minden rendben van-e oda lent :D Mikor meg van akkor is állandóan szaglászik, pedig lány kutya. De hát attól érzi ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!