Mennyi idős korától lehet fejni a tehenet? Ill. hogy kell beapasztani fialás előtt?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy üsző borjút de nem tudom mennyi idős korától lehetne fejni!Rá kell valahogy szoktatni vagy valami különleges táp kell neki?
Plusz még a beapasztásról kérdeznék mert lesz egy borjúnk!
2011. júl. 31. 14:39
11/11 A kérdező kommentje:
Képzeld hogy tudom hogy ellik de most annyira baj ha aztmondtam hogy fial?Nagyon sok embert ismerek aki tartja a marhát és azt mondja hogy fial pedig mindenki tudja hogy az ellik!És ha egyszer van tehen akkor van most azért mert aztmondtad ne tartsak mert azmondtam fialás adjam el?...
2011. aug. 18. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!