Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a méh- és a...

Mi a különbség a méh- és a darázscsípés között?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 09:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
A darázs többnyire harapni szokott, ilyenkor nem szakad ki belőle a fullánk, így nem találod meg a kezedben. De a fullánkot sem mindig tudod megtalálni, mert egy idő után kijön magától.
2011. júl. 21. 09:32
 2/16 anonim ***** válasza:
a darázs nem pusztul el ha megcsíp de a méh igen mert leesik a fullánkja
2011. júl. 21. 10:24
 3/16 A kérdező kommentje:
én konkrétan az érzésre gondoltam, hogy melyik fáj jobban, melyik milyen érzés?
2011. júl. 21. 10:47
 4/16 anonim ***** válasza:

A méhcsípés egy enye tűszúrásra emlékeztet míg a darás harapás egy elég intenzív de nem kibírhatatlan fájdalom!

Szerintem a daráscsípés jobban fáj mivel az bele harap a bőrődbe nem csak belebök egyet!

2011. júl. 21. 11:19
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

engem a talpamon csípett meg valamelyik nemrég, 3 vagy 4 napig fájt utána, és még utána jó 1 hétig viszketett mint az állat. papucsban mászkáltam a mezőn és amikor léptem egyet belerepült

darázs volt

2011. júl. 25. 11:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
hülye vagyok, szóval méh volt
2011. júl. 25. 11:32
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
hát szerintem ez hülyeség, már az hogy a darázs harapni szokott! engem már csomószor csípett meg darázs és az nem harapás volt, sokan azt hiszik hogy megharapja őket de nem! ilyenkor a fullánkot beléd nyomja vagyis a mérget a fullánkon keresztül, csak nem szakad ki belőle vagyis nem találod a fullánkot ezért hiszed hogy harapott, ha veszélyben érzi magát mindegyik támad nem harapdál mint egy kutya. egyébként a méh csípés sokkal gyengébb mint egy darázsé! csípett meg már ló darázs?
2011. júl. 25. 11:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

ez olyan mintha azt kérdezném. mi a különbség a darázs és a ló darázs csípése között?

[link]

[link]

2011. júl. 25. 11:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Engem egyszer homokozóban csípett meg egy méh. Olyan zsibbasztó, feszítőérzést éreztem.az ujjam megkeményedett. Egy darabig ilyen volt, aztán elmúlt.
2011. júl. 25. 12:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Darázscsípés sokkal jobban fáj, különösen a lódarazsaké. Aki allergiás, annak persze mindegy, mi csipi meg, mert belehalhat.
2011. júl. 25. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!