Mi a különbség a méh- és a darázscsípés között?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 09:27
1/16 anonim válasza:
A darázs többnyire harapni szokott, ilyenkor nem szakad ki belőle a fullánk, így nem találod meg a kezedben. De a fullánkot sem mindig tudod megtalálni, mert egy idő után kijön magától.
2/16 anonim válasza:
a darázs nem pusztul el ha megcsíp de a méh igen mert leesik a fullánkja
3/16 A kérdező kommentje:
én konkrétan az érzésre gondoltam, hogy melyik fáj jobban, melyik milyen érzés?
2011. júl. 21. 10:47
4/16 anonim válasza:
A méhcsípés egy enye tűszúrásra emlékeztet míg a darás harapás egy elég intenzív de nem kibírhatatlan fájdalom!
Szerintem a daráscsípés jobban fáj mivel az bele harap a bőrődbe nem csak belebök egyet!
5/16 anonim válasza:
engem a talpamon csípett meg valamelyik nemrég, 3 vagy 4 napig fájt utána, és még utána jó 1 hétig viszketett mint az állat. papucsban mászkáltam a mezőn és amikor léptem egyet belerepült
darázs volt
7/16 anonim válasza:
hát szerintem ez hülyeség, már az hogy a darázs harapni szokott! engem már csomószor csípett meg darázs és az nem harapás volt, sokan azt hiszik hogy megharapja őket de nem! ilyenkor a fullánkot beléd nyomja vagyis a mérget a fullánkon keresztül, csak nem szakad ki belőle vagyis nem találod a fullánkot ezért hiszed hogy harapott, ha veszélyben érzi magát mindegyik támad nem harapdál mint egy kutya. egyébként a méh csípés sokkal gyengébb mint egy darázsé! csípett meg már ló darázs?
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
Engem egyszer homokozóban csípett meg egy méh. Olyan zsibbasztó, feszítőérzést éreztem.az ujjam megkeményedett. Egy darabig ilyen volt, aztán elmúlt.
10/16 anonim válasza:
Darázscsípés sokkal jobban fáj, különösen a lódarazsaké. Aki allergiás, annak persze mindegy, mi csipi meg, mert belehalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!