Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Éti csiga bérházban tartása...

Éti csiga bérházban tartása megoldható?!

Figyelt kérdés
Talán buta ötletnek tűnik de miért ne?! Mi kell a tartásához és mit eszik? A NORMÁLIS válaszokat előre is köszönöm! :D
2011. júl. 20. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Én régen, gyerekkoromban többször tartottam éticsigát lakásban. Volt egy műanyag doboza, tettem bele neki füvet, meg leveleket, néha meg meglocsoltam vízzel. De elég hamar meguntam, ezért elengedtem őket. Tudom, hogy nem ez a helyes tartási mód, de így végülis némelyik elég sokáig húzta. :)
2011. júl. 20. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Utána meghaltak?
2011. júl. 20. 20:29
 3/8 ödön xD válasza:
100%
te bérled vagy a csiga ???
2011. júl. 20. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az éti csigának van saját háza ... miért kellene neki bérház?
2011. júl. 20. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elengedtem őket mielőtt meghaltak volna. :)
2011. júl. 20. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne neki jobb a szabadban?!
2011. júl. 20. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szija én is tartottam :) nagyon bírtam őket igaz én udvaron rendezz b nekik mondjuk egy akváriumot de csináld meg még mielőtt beköltözteted őket mert különben hamar lerágják a növényeket a kedvencük a csalán és rendesen hallani ahogy esznek tök cukik :)legyen benne egy kis víz is kövek növények nekem petéket is raktak amik ki keltek és alig látható ici pici csiguszaim lettek:D sok sikert hozzá ;)
2011. júl. 20. 20:43
 8/8 anonim válasza:
Szia.Nekem is van egy achát csigám.Amúgy terráriumot rendezz be neki így: Legyen benne sok virágföld amit naponta nedvesíteni kell a megfelelő páratartalom miatt.(ha elbújik a föld alá ne csodálkozz,alszik:) ) RÍZST KÖLEST ÉS TÉSZTÁT SOHA ne adj neki mert megdöglik.Minden mást ehet.
2012. márc. 3. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!