11/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Éjjel találkoztunk még eggyel! Családi házban lakunk, így talán sikerül kiirtani. Vettünk csótánycsapdát. Meglátjuk. De minden nap porszívózunk, felmosunk a gyerekek miatt, így nem értem miért fészkeltek ide...:(
2011. júl. 13. 18:23
12/12 anonim válasza:
párommal most költöztem be egy albiba ahol találtunk egy pár csótányt a konyhában. Kihívtuk a panel lakás hivatalos csótányírtóját. Ki is jött egy muksó, 10 perc alatt lenyomott mindent. Eltelt 5-6 nap kb és azóta az egyik éjszaka kb 15 csótányt nyomtam össze párommal a konyhába. A tányérokon volt az evőeszközökön, had ne soroljam. Szóval nem egyszerű a rohadtakat kiírtani, de ma megint kihívom a csótányos muksót, mert már a szobánkba is volt. És semmire nem mész a takarítással, mi 2 napig egész nap takarítottunk, de az elöttünk lévők (egyetemista kandúrok és cicababák) nem igazán tudják mi az hogy takarítani... na mind1
Szóval fel a nadrággal, mert nem egyszerű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!