Ez milyen bogár volt?
Figyelt kérdés
Bejött valami szunyogszerűség, de piros volt, picit nagyobb. Lecsaptam, kicsit megzavarodott szerintem miután a villanykörtéhez repült. nem tudom hogy került ide, van szúnyoghálóm, és ez jóval azután volt, hogy a háló nélküli ajtón szellőztettem. maláriától félek jelenleg, bár nem csípett meg. lehet hogy az volt? ha nem csipett meg is lehetek beteg? bár nem is érintkeztem vele, törölközővel megnyomogattam, aztán zsepivel széttrancsiroztam. errefelé nem hallottam ilyenről, hogy lenne, kisvárosban élek, nem az alföldön ahol hallottam ilyenről.2011. júl. 9. 01:19
1/14 anonim válasza:
ehh... a malária egy betegség, és egyébként Európában nincs is malária.
2/14 A kérdező kommentje:
egy betegség amit szunyog terjeszt, és évente európában kb 10 000 ember betegedik meg, abból pár darab Mo-n.
2011. júl. 9. 01:40
3/14 anonim válasza:
Akkor 7-18 nap múlva heves lázrohamaid lesznek! Sok szerencsét nem meghalni!
4/14 A kérdező kommentje:
foglalkozz már mással b*szod, szerintem te is megijednél kicsit, ha egy ilyen piros szunyog*2 cucc bejönne, sercegne, és nem tudnád hogy mi az...
2011. júl. 9. 01:44
5/14 anonim válasza:
azért pirosak mert van bennük vér, ezzel remek terjesztői a maláriának
6/14 A kérdező kommentje:
te egy nagyképő primitiv paraszt lehetsz. rájöttem volna ha rendes szunyog, csak piros.
2011. júl. 9. 01:47
8/14 anonim válasza:
9/14 A kérdező kommentje:
a harmadikra nagyon hasonlított, lehet hogy az volt?
ugyanigy vékony zárnyak, kicsit hosszukás test
2011. júl. 9. 02:01
10/14 anonim válasza:
az egy vörös sáska, teljesen ártalmatlan, ja és jóval nagyobb egy szúnyognál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!