Hogyan kell gondoskodni egy vadászgörényről?
dehülyén fogalmaztam. 18 órát naponta vagy napi 18 órát:D
bocsi
2011. júl. 7. 12:31
Igen, te legalább este ki szoktad engedni, hogy futkoson (bár az enyém napközben is sokat fent van és egyértelműen igényli hogy ne legyen bezárva.... illetve igenis ha épp be van zárva akkor is szokott mászkálni, játszani a ketrecben amit egy 80as vagy 100as nyúlketrecben nem nagyon lehet:S) de rengetegen hiszik azt hogy egy ekkora ketrec elég (és már komolyan hülyét kapok ettől:S) Ha vki egy ekkora ketrecben tartja és azt mondja ó elég neki 1-2 óra kintlét - hát én ettől vagyok rosszúl! Mert egyáltalán nem elég....
2011. júl. 7. 13:13
ha több órát kint kedvére futkoshat akkor aludni megy csak a kecóba.
2011. júl. 7. 13:50
14/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! nem gondoltam h ilyen gyorsan válaszoltok :D amúgy biztos h fiú lesz, mert még tizenéves vagyok, és tudjátok anya nem nagyon szeretne nőstényt :D csak egyet veszünk egyelőre...és halason fogjuk venni valahol háznál...(persze olyat ami kb 1 hónapos, és hozzánk szokik) de ha nem találunk háznál( de bizti h fogunk [: )akkor vesszük csak kereskedésben. a játékok meg a többi..azt majd tudjuk :DD és köszi szépen mégegyszer!
Az ivartalanítást továbbra is javaslom. :D
Egyébként mi úgy csináltuk, mikor hoztuk a kisgörit, hogy vittem egy kisebb törölközőt (50x50 centi, akármilyen rongy megteszi), és beraktuk előző nap az anyja meg a testvérei alá, úgyhogy az átvette a szagukat, aztán hazahoztam a görivel együtt, és betettem a kisházába. Csak hogy könnyebben szokja a hiányukat.
2011. júl. 7. 22:05
8 hónap múlva tuti hogy ivartalanítjátok, :D
a hím görényeknek igen erős pézsma szaguk van és ivarzás alatt jelölnek is a hímek, egy panelban ez igen kockázatos :)
vendégek nem igen fognak jönni ha kiszagolják a görit...
Az ivartalanítás megoldja a szagos-jelölős gondot!!!
2011. júl. 8. 07:47
17/19 A kérdező kommentje:
tudjátok van nekünk fészerünk, és anyát csak így tudtam rábeszélni :) (mármint h elfogja az egereket, esetleg patkányokat) nem pedig kis kedvencként...de persze törődni fogunk vele. és anya nem nagyon szeretne nőstényt...de azt mondta h meglátja :)
a nőstényt a túltüzelés miatt kell ivartalanítani...
az hogy megfogja a patkányokat, az szép és jó, de arra már kicsi kölyök korában kell elkezdeni, és tapasztalat szükséges hozzá!!!!
2011. júl. 8. 09:20
19/19 A kérdező kommentje:
kb hány hónapos korába? vagy tán naposan/hetesen kéne elhoznunk?
Kapcsolódó kérdések: