Sorolnátok fel létszi olyan állatokat amik nem büdösek?
Figyelt kérdés
Ezen azt értem amit csak terráriumba, ketrecbe lehet tartani.
Előre is köszi.
2011. júl. 6. 10:19
1/13 anonim válasza:
Semelyik sem büös ha rendszeresen rendbenartod a helyüket....
Nekem van Tengeri malacom, hörcsögöm,egerem, teknősöm, halam, kutyám semelyikkel sincs gond....
3/13 anonim válasza:
Egy állat sem büdös, ha ivartalanítva és rendszeresen takarítva van...
De szerintem előbb tanulj meg írni, aztán tarts állatot...
4/13 anonim válasza:
Hát, szaga mindegyiknek van, ahogyan az embernek is, de ha rendesen tartod őket, nem büdösnek.
6/13 anonim válasza:
Borz, szartúróbogár, ázottkutya...
7/13 anonim válasza:
Alicenek igaza van,mi is büdösek lennénk ha nem takarítanánk,fürödnénk rendszeresen!
Nekünk nyuszink van,egyáltalán nem büdös,ő olyan kis tiszta állat,rendbetenni a helyét pedig napi 10 percet igényel!
10/13 anonim válasza:
Madárpókok, skorpiók és más szárazföldi ízeltlábúak. Teljesen szagtalanok ők is, a végtermékeik is. Egyedül a kajájukra kell figyelni, az cudar, ha mondjuk a szopósegérkét nem eszik meg mind és az bomlásnak indul... de ha tücsit, sáskát, kukacot esznek, azokkal nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!