Kitől kérhetnék segítséget? Kiskutyák.
Van 9 db gyönyörű kiskutya, és nem tudom, hol helyezzem el őket. Anyukájuk németjuhász-vizsla, apukájuk fajtiszta magyar vizsla. Egy hetesek, szépen fejlődnek. Anyám vízbe akarja őket fojtani. Mit tegyek? Már hirdetem facebookon, meg még néhány ismerősöm is, már 5 perc alatt jelentkezett egy érdeklődő. Zsemle, barna, és fekete színű kiskutyák.
17/L
Mondd meg anyádnak,hogy a kölykök vízbefojtását a törvény tiltja, kaphat érte 2 évet.
Hát próbáld elsózni és utána ivartalaníttassátok a kutyát,hogy ne forduljon előújra. Nehéz dolgod lesz,tele van az ország kutyával.
Ne haragudj,de milyen anyukád van neked?
Amúgy expressz.hu,teszvesz.hu,vatera.hu?
Nagyon-nagyon sok sikert kívánok! ;)
Annyit tudsz tenni, hogy minden lehetőséget megragadsz, hogy hirdesd őket. Esetleg beszélj pár közelebbi menhellyel is, hátha befogadnak legalább párat belőlük, bár a legtöbb helyen teltház van, de egy próbát megér.
Az anyakutyust pedig minél hamarabb ivartalanítsátok, hogy ez ne forduljon elő többet, mert ez a helyzet mindenkinek rossz.
Anyukádat pedig győzd meg, hogy ez nem megoldás, szegények nem ezt érdemlik, főleg, hogy az ő felelőssége lett volna ivartalanítani az állatot. Amit tenni akar az állatkínzás és nagyon kegyetlen dolog!
Ivartalaníttatni kéne minél hamarabb és akkor nem lesz többet kiskutya.
Most annyit tehetsz, hogy minél jobb gazdákhoz juttatod a kölyköket, vagy végszükség esetén menhelyre adjátok azokat, amiket nem tudtok elajándékozni. Ott még mindig van esélyük, hogy örökbefogadják őket.
2. vagyok.
Azért a menhely az utolsó megoldás legyen!!
És azt kihagytam,hogy oszlopokra,fákra is rakhatsz ki hirdetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!